image
image
МИСТИЧЕН, ЛЕГЕНДАРЕН И ВЕКОВЕН - ОСТРОВ "СВ.АНАСТАСИЯ"
от 49лв
1 ден
България
Август, Септември,

31.08.2024           08.09.2024

Отпътуване в посока Бургас в 6ч от Стадион Ивайло. Посещение на остров Света Анастасия.Това е български остров в Бургаския залив в Черно море. Манастирът „Света Анастасия Фармаколитрия (Лечителка)” е единствената островна обител в България, част от която е запазена до наши дни. На острова има Лекарна, предлагащи чудодейни билки и отвари, манастирска килия от Средновековието, в която може да пренощувате, ресторант с автентични бургаски ястия по стари рецепти… и всичко това на най-романтичното място в Бургаския залив – Остров Света Анастасия. Връщане в Бургас- по желание свободно време за плаж или разходка в Бургас. Отпътуване за Велико Търново. Пристигане около 20ч вечерта на Стадион Ивайло.

Цена от Габрово: 61лв.

Цена от Павликени: 59лв.

Цената включва:
- транспорт
- екскурзоводско обслужване
- медицинска застраховка

Цената не включва:
- ДОПЛАЩАНЕ ЗА КОРАБЧЕ ДО о-в СВ.АНАСТАСИЯ - 14лв /човек ПРИ ГРУПА НАД 20 ЧОВЕКА!

Забележка:
- Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при промяната им. Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването.

- При възникване на извънредни проблеми в пътната или метеорологична обстановка или блокиране на пътни участъци се допуска промяна в програмата. В тези случаи е възможна замяна на обект или съкращаване на програмата.