image
image
ШОПИНГ И РЕЛАКС В ЕДНО
от 209лв
1 нощувка
Турция
Април, Май,

ПЕРЛИТЕ НА МРАМОРНО МОРЕ – СИЛИВРИ И ТЕКИРДАГ

29-30.04.2023   06-07.05.2023

Първи ден: Отпътуване от Велико Търново в 02:00ч. в посока Силиври. Свободно време в центъра. Очарователното рибарско селище Силиври с древно име Ескихисар има прекрасна марина, където човек може да поспре да си отпочине от напрегнатото ежедневие. Днес вече Силиври е популярен курорт с възможности за спорт, спа и фитнес, както и възможност за посещение на много добри ресторанти. Настаняване в хотел Рамада в Силиври. Свободно време за ползване на СПА центъра на хотела. Гостите на хотела могат да релаксират в уелнес зоната, включваща закрит басейн, фитнес център и сауна, или в градината, оборудвана с детска площадка. Вечеря. Нощувка.

Втори ден: Закуска. Отпътуване за Текирдаг. Текирдаг е голям град, но има много чаровен и автентичен център с няколко забележителности. На центъра има паметник на Ататюрк - първия президент и баща на република Турция в реален размер. Съвсем наблизо е голямата джамия на Текирдаг, наречена Рустем паша, която е построена преди близо 500 години за везира на Сюлейман Великолепни. Пазаруване в МОЛ Текира, който е големият мол в Текирдаг. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане късно вечерта.

Доплащане за единично настаняване – 25 евро

Цената включва: транспорт, застраховка, екскурзоводско обслужване, 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел "Ramada Plaza by Wyndham Silivri".

Забележка: В басейна на хотела може да се влиза само с шапка за плуване.

 

ЦЕНА ЗА ДАТА 06-07.05.2023г: 219ЛВ