image
image
НА ПАЗАР В ОДРИН
от 135лв
1 нощувка
Турция
Май,

03-04.05.2024

с петъчен и съботен пазар

 

ПЪРВИ ДЕН: Отпътуване от Велико Търново в 05:00 ч. Пристигане в Одрин. Посещение на петъчен Улус пазар - най-големият пазар за дрехи в Одрин. Пазарът е съставен от множество покрити сергии. Изнесена извън пазара е и зона, където можете да купите плодове, зеленчуци, баклава, пишмане, локум и други хранителни продукти. На пазара ще намерите бюджетни местни марки и, предимно, реплики на международни марки. Посещение на МОЛ Кипа. Посещение на джамията Селимие - най-голямата гордост на турския град. Настаняване в хотел. Свободно време за разходка в центъра на града. Възможно е предвижване с таксита. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН: Закуска. Посещение на търговския център Margi Outlet с магазини на различни вериги магазини, кафенета, заведения за бързо хранене и Синия пазар. Той се радва на много посетители заради ниските цени на стоките и разнообразието от свежи сезонни плодове и зеленчуци. Условно разделен на две части. В предната част на пазара, където е централният вход, се продават основно хранителни продукти – плодове, зеленчуци, маслини, зехтин, бяло сирене, яйца и ядки. В задната част на пазара ще намерите основно дрехи – анцузи, блузи, дънки – и стоки за дома като килими, пердета и спални комплекти. Отпътуване за складовата борса. От складовата борса може да закупите прахове за пране, омекотители, всякакъв вид козметика, сладки, баклава, локум, ядки, кори за баница и др. Посещение на Българската църква „Св. Св. Константин и Елена“, една от двете запазени български светини, съхранявали българския дух. Връщане във Велико Търново.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

- Транспорт

- Екскурзоводско обслужване

- 1 нощувка със закуска в района на Одрин

- Медицинска застраховка

Забележка:

  • За пътуването е необходимо валиден задграничен паспорт или лична карта. За деца под 18 год., пътуващи без родителите си или с единия родител, се изисква нотариално заверено родителско разрешение детето да напусне страната. Когато детето пътува с двамата родители е необходимо те да носят със себе си по време на пътуването копие от акта за раждане на детето.
  • При възникване на извънредни проблеми в пътната или метеорологична обстановка или блокиране на пътни участъци се допуска промяна в програмата. В тези случаи е възможна замяна на обект или съкращаване на програмата.
  • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата.
  • Лица над 84 години не се застраховат и ТО не носи отговорност при настъпване на застрахователно събитие.