image
image
ПЕЩЕРА ВЕНЕЦА И БАЛОНЕНА ФИЕСТА В БЕЛОГРАДЧИК
от 179лв
1 нощувка
България
Септември,

21-22.09.2024

 

Първи ден: Отпътуване от Велико Търново по посока Белоградчик. По път посещение на винарна в село Типченица и дегустация на местни вина. Отпътуване към пещера Венеца. Пещера Венеца се смята за една от най-красивите в страната заради многото на брой и различни образувания, включително и от полускъпоценния камък Оникс и кристали, наречени оргонити.. Пещерата е облагородена с цветно осветление (цветовете се сменят и можете да направите снимки на една и съща фигура в различни цветове) и могат да се видят уникални красиви образувания. Дължината й е около 200-220м, разпределени в 5 зали с денивелация 26м. Отпътуване към Берковица. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

Втори ден: Закуска. Отпътуване към Белоградчик, където ще можете да се насладите на балонена фиеста, моментът в който Кападокия се пренася в Белоградчик. Любителите на екстремни преживявания могат да се издигнат с балон над Белоградчишките скали - смайваща гледка, която не остават никого безразличен. Или пък джип сафари и много други забавления. Отпътуване за Велико Търново.

Цена: 179лв

Цената включва: транспорт, 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел в района на Белоградчик или Берковица, екскурзоводско обслужване, застраховка.

Цената не включва:

*доплащане за единична стая,
*входни такси за посещаваните обекти 
*разходите от личен характер.