image
image
image
ЧЕТИРИДНЕВНА ПОЧИВКА В ХОТЕЛ БАЛАТОН НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ
от 298лв
3 нощувки
България
Август,

18-21.08.2024г.

Хотел „Балатон“ е разположен в южната част на Слънчев бряг и заема перфектно място на няколко минути пеш от самия център и на 150 метра от златния плаж.

Хотелът разполага с 242 стаи, 2 четириетажни крила, 1 шестетажно крило, 2 асансьора, басейн с мокър бар, магазин, градина, тенис, фризьор, масаж, козметичен салон, чейндж бюро, сейф.

Слънчев бряг е най-прекрасният курорт, разположен на най-добрия златисто-жълт пясък – 8 километра дълъг и 50 метра широк бряг от естествени пясъчни дюни. Ако веднъж Ви завладее неговата магия, то остава в сърцата Ви завинаги.

Първи ден: Отпътуване от Велико Търново към Слънчев бряг. Настаняване в хотела. Обяд. Време за плаж. Вечеря. Нощувка.

Втори и трети ден: Свободно време за плаж.

Четвърти ден. Закуска. Отпътуване към плаж Солниците. Той е неохраняем и един от най-усамотените плажове в района на Бургас. Намира се в близост до бургаските солници, където има басейни с лечебна кал, сол и луга, като посещението им е напълно безплатно.Плажът се намира на север от Централния плаж на града и в близост до Атанасовското езеро. Най-близките заведения за разположени на няколкостотин метра. Плажната ивица е покрита с черен пясък, който през лятото се нагрява толкова силно, че е почти невъзможно да се върви по него с боси крака. Отпътуване за велико Търново.

Цена 298лв.

Цената включва: транспорт, застраховка, екскурзоводско обслужване, 3 нощувки със 3 закуски, 2 обяда и 3 вечери в хотел Балатон.

Цената не включва: разходи от личен характер.