image
image
ТРОПИЧЕСКИ РЕЛАКС В БУКУРЕЩ
от 49лв
1 ден
Румъния
Септември, Октомври, Ноември,

28.09.2024     26.10.2024     16.11.2024

Отпътуване от В. Търново в 06:00 ч. Пристигане в парк център Тherme, Букурещ - най-големият уелнес център в Европа. Центърът се намира на 15 минути извън Букурещ. Той разполага с голямо разнообразие от топли вътрешни и външни басейни, тематични сауни, парни бани, водни пързалки и др.  Там се намира и най-голямата закрита и открита градина в Румъния. Тук може да видите над 800 хил. растения, включително 1500 палми и безброй орхидеи, с постоянна температура от 30 градуса. Центърът е разделен на 3 зони:
1-ва зона - Galaxy - център на забавления, тук можете да се забавлявате в басейн с вълни - най-големият в Румъния, и да се пуснете по една от многото пързалки. А когато сте достатъчно уморени , може да се спрете за едно питие в бара на басейна.

2-ра зона - The Palm - най-обширната и просторна зона, посветен на палмовите дървета

3-та зона - Elyusium - посветен на термалните бани и е предназначен за тези туристи, които искат да се насладят на приятни масажи

ВАЖНО: Влизането в СПА център ТЕРМИ е задължително с бански и джапанки. Всяка зона разполага с различни видове басейни и СПА процедури!

ЦЕНА: 49 лв
Цена за тръгване от Габрово: 61 лв
Цена за тръгване от Павликени: 59лв 
Цена за тръгване от Русе: 42лв

Цената включва: транспорт, екскурзоводско обслужване, медицинска застраховка.

Цената не включва входни такси на посещаваните обекти:
- за зона Galaxy - за престой 4ч и 30 мин - 93 леи/възрастен и 83 леи за учащи(над 14г.) и пенсионери, 76 леи за дете от 3г до 14г 
- за зона The Palm - за престой 4ч и 30 мин - 120 леи/възрастен, 110 леи за учащи(над 14г.) и пенсионери. Деца под 14г не се допускат в тази зона.
- за зона Elysium - за престой 4ч и 30мин - 155 леи. Деца под 14г не се допускат в тази зона!

Забележка:
Задължително да се носят: 
- бански
- джапанки 
- кърпа
!!!!!!

- Родителите носят отговорност за децата си по време на пребиваването в комплекса!
- Наем на кърпа - 19 леи, наем на халат - 27 леи.
- Обменен курс лея/лев – 1 лея =около 0,45 ст.

ЗАБЕЛЕЖКА: 
-Деца, които имат издадени лични карти, пътуват задължително с лична карта, независимо ,че родителите пътуват заедно с тях. 
-Деца,които пътуват без родители, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пътуват с придружител, който да носи нотариално заверено удостоверение, че и ДВАМАТА родители са съгласни детето има да пътува извън страната. 
- Ако с детето пътува единия родител, той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от страна на липсващия родител. 
- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на граница се предоставят копие от АКТ ЗА РАЖДАНЕ НА ДЕТЕТО!